Ervaringen

“ Timo heb ik ervaren als een prettige, persoonlijke en deskundige therapeut / coach.

Ik voel me nu  rustiger, bewuster, mijn waarden en ambities zijn helderder en ik heb de tools om beter om te gaan met negatieve gedachten en gevoelens. Ik neem nu concrete stappen die bij mij passen en kan beter omgaan met de bijbehorende angsten. 
Eveline

“ Ik heb bij Timo een ACT traject gevolgd. Dit heb ik als heel waardevol ervaren. ACT heeft mij gebracht om te leren luisteren en leven naar mijn eigen waarden.

Timo is een heel prettige begeleider geweest voor mij. Hij luistert aandachtig en zonder oordeel, maar voorziet van adviezen en aandachtspunten die mij passen.

Ik voel mij oprecht een beter mens dankzij dit traject met Timo! ”
Anoniem

“ Timo is een gedegen en gedreven coach, bij wie mensen zich snel op hun gemak voelen. In zijn werk combineert hij professionaliteit en persoonlijkheid op een heel prettige manier. Ik heb Timo vele malen als coach in actie gezien en was elke keer weer onder de indruk van zijn aanpak. Mensen vragen vaak speciaal naar hem, omdat ze zich veilig en prettig bij hem voelen. Timo is als geen ander in staat om zich helemaal op de cliënt te richten, waarbij warmte, kundigheid en humor hand in hand gaan. Kortom, ik zou Timo aan iedereen aanraden! 

Sylvia de Vries
Internationaal gecertificeerd NLP trainer en coach

“ Timo is een directe coach, die je snel tot de kern weet te brengen. Hij creëert een fijne omgeving om aan jezelf te werken met een hoge graad van verbinding. Hij heeft mij uitgedaagd om verder en dieper te gaan, waarvoor ik hem graag wil bedanken. Timo, bedankt! 

Tom

 “ Met Timo als coach heb ik het één en ander aan mijzelf aangepakt. Ik kijk minder naar het verleden en richt mij meer op de toekomst. Mijn zelfbeeld is daardoor flink verandert. Timo wist een groot struikelblok in mijn persoonlijke groei en ontwikkeling te bespreken. Pas veel later realiseerde ik mij dat ik niet perse gespierd hoeft te zijn om goed in mijn vel te zitten: doen wat gelukkig maakt en waar je talent ligt is vele malen belangrijker.Timo ontdekt na enkele gesprekken al wat je problemen zijn en gaat er alleen mee aan de slag op voorwaarde dat je de ‘tools’ welke hij je meegeeft ook daadwerkelijk gebruikt, en belangrijker nog: mee aan de slag gaat. Met mijn aangescherpte vaardigheden kan ik mijn acties aanpassen en mijn manier van leven positief inzetten. Deze onmisbare lessen zullen mij nog lang bij blijven in de hoop dat ik nu een bron van inspiratie voor anderen kan zijn. 

Tom V.

“ Ik heb Timo leren kennen als jongerencoach via Hfftig. Hij heeft een goede aansluiting met jongeren, waarin hij relaxed is en ondertussen doelgericht gebruik maakt van technieken uit zijn goed gevulde rugzak. Daarnaast heeft hij goed zicht op overkoepelende zaken en houdt ervan om over te gaan tot actie. Hij durft jou en zichzelf uit te dagen. 

Karen Hop

(voormalig projectleider Hfftig)

“ Een coach die kan motiveren en prikkelen, dat is wat je van Timo kan verwachten.  Ik heb Timo leren kennen tijdens verschillende opleidingen in zijn rol als coach en trainer. Ik was onder de indruk van zijn inzet en motivatie. Wat mij in het bijzonder opviel, is zijn vermogen om in verschillende situaties de juiste vragen te stellen. Hij nodig niet alleen anderen, maar ook zichzelf, voortdurend uit om grenzen op te rekken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Zijn aanpak is praktisch en respectvol. Timo is als coach en trainer een fijne en standvastige gids. ”

Greetje Komdeur, NLP Coach/Trainer

“ Vorig jaar zocht ik naar een coach, om mij te helpen mijn energiebalans te herstellen na een operatie. Toen Timo’s naam werd genoemd, was de stap naar hem snel gezet. Al snel vielen me zijn rust, bescheidenheid, optimisme, krachtige interventies en vrolijke noot op.

Het gaat nu heel goed met me, ik heb een nieuwe balans gevonden. De bijdrage die Timo daaraan geleverd heeft, is dat Timo me steeds heeft terug gebracht naar mijzelf. Leren vertrouwen op mijn gevoel, leren luisteren naar mijn lijf, leren luisteren naar mijn taal en overtuigingen. En focus aanbrengen. Hij heeft mij ondersteund om een nieuwe balans te creëren, die past bij wie ik ben en wat ik kan.

Zijn kwaliteiten zijn dat hij heel “down-to-earth” is. Hij luistert goed, vraagt door, brengt dingen terug naar de kern, helpt je je eigen krachten aan te boren en sluit met zijn interventies aan bij wat in het moment past. Verder heeft hij mij op het spoor van allerlei leeswerk gebracht, dat mij bij mijn ontwikkeling heeft geholpen. Kortom, lekker praktisch en daar hou ik van. 

Ilse